faq

veel gestelde vragen

Wat is slecht weer ? Een bewolkte dag en frisse temperaturen zijn minder aangenaam maar de shoot kan zeker doorgaan. Ook al is het minder fijn, toegegeven. Een enkel spatje verhindert de shoot evenmin. Ook bij dit weer maken we mooie foto's. Ondoenbaar wordt het bij constante regen. Tenzij de klant dat als originele setting ziet :-). Maar meestal zit er weinig anders op dan over te schakelen naar plan B. Zeker bij echt onweer en zware storm/rukwinden. Bij aardbevingen blijven we ook thuis (grapje ! )
Het aantal foto's hangt samen met het gekozen pakket. Die vind je op mijn pagina 'book me'. Na de shoot krijg je wel een link naar een gallerij waar de foto's uit de shoot verzameld staan. Daar kan je bijbestellen of we kunnen uiteindelijk nog switchen naar een hoger pakket als je finaal meer foto's zou wensen.
Inderdaad. Wil je een foto, al dan niet door mij gemaakt of die je zelf nam, vertalen in een wanddecoratie ? Dan kan ik dat ook bezorgen. Ik denk aan een afdruk op aluminium, hoogglans, canvas, ingekaderde foto etc. Just ask. De grootte van de foto hangt uiteindelijk wel samen met de grootte van het bestand. Ook dat check ik voor je. Meer info vind je onder de knop 'muurdecoratie' in het menu bovenaan de website.
Ik heb een ei nog geen kippen zien leggen, maar laten we het bij fotografie houden aub. dank je !
Waarom niet ? Een foto van vroeger die aan herstelling toe is bijvoorbeeld. Heb je het negatief niet meer ? Soms is er een oplossing voor. Vraag het me en we zien samen wat kan. Tot hoors.