communie Arthur

communieshoot met Arthur op een coole locatie. de twee uurtjes vlogen zo voorbij en tussen de grap en de grol was er genoeg tijd en focus voor een hele boel leuke foto’s. Een greep uit de foto’s vind je hieronder.

Posted in communie en lentefeest

zwiftday te Cycling Power Ghent

In Gent organiseerde Belgianzwiftriders (Ts Bikes) een heuse real life Ronde van Vlaanderen event. Dit alles op de site van Cycling Power Ghent.
Er werd gezweet en genoten maar vooral geZWIFT.

Posted in sportfotografie

familieshoot 2017

Posted in familie

communieshoot Jethro 2018

Slecht weer buiten dus besloten we binnen te shooten. Gelukkig was Jethro een echt zonnetje in huis en stralen de eindresultaten. Fijn gelachen tijdens de shoot maar de nodige focus wanneer nodig…een droom ! thanks

Posted in communie en lentefeest

TS Bikes Chebacco Gravel Ride 2017

Gravel-Fietstocht georganiseerd door Ts-Bikes Liedekerke. Vlaamse knipoog naar de Italiaanse Strade Bianche maar dan voor cyclo-toeristen met pit.
Verschillende parcours. Sfeerbeelden tijdens deze zonnige rit. Mooi succes gezien de talrijke inschrijvingen.

Posted in sportfotografie

E3 Prijs Harelbeke 2017

Het Kwaremontplein : sfeerbeelden

Posted in sportfotografie

schrijfsels

Op de rem gaan staan zou zijn vaart te fel hebben verminderd. Dus haalde hij z’n voet even van het gaspedaal bij het naderen van het eerste bordje waarop ‘douane’ stond te lezen om zo zachtjes snelheid te minderen.
Echt op zijn gemak was hij hier nooit ofschoon er sinds Schengen nagenoeg geen controles meer waren, zoals je die vaak vroeger nog had met van die ellenlange wachttijden tot gevolg. maar je wist maar nooit en hij was hier toch altijd even op zijn hoede.
In een mum van tijd was het achter de rug en toen hij het laatste bordje dat ‘douane’ afficheerde had gepasseerd, joeg hij de naald van zijn snelheidsmeter weer naar zijn favouriete plaats: ergens tussen 130 en 135 km per uur.
Ontzettend lang zou het nu niet meer duren alvorens hij weer thuis zou zijn. Of dat was toch het plan.

Posted in wie schrijft, blijft bezig

spaghetti frutti di mare

spaghetti en zeevruchten…jammie
Continue reading »

Posted in Food

arthur

Posted in communie en lentefeest